+ 30 ΕΤΗ

εξυπηρέτησης από την εταιρία μας!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Από το 1934, η οικογένεια Σιμωνίδη δραστηριοποιείται με φαντασία, επινοώντας, σχεδιάζοντας, δοκιμάζοντας, και κατασκευάζοντας εξαρτήματα για τη βιομηχανία. Η πορεία της ξεκινά από την Ελλάδα, συνεχίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες για τρείς δεκαετίες, και επιστρέφει δυναμικά στην Ελλάδα με την ίδρυση της Saimon Bros. Η βασική αποστολή της εταιρίας είναι η δημιουργία καινοτόμων προϊόντων για τη βιομηχανία του τουρισμού, συνδυάζοντας εμπειρία, αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, και τεχνολογία νέας γενιάς.

Η Saimon Bros διαθέτει μια οργανωμένη μονάδα κάθετης παραγωγής, καλύπτοντας έναν κύκλο από τον σχεδιασμό του προϊόντος μέχρι την ολοκλήρωση της παραγωγής, την εγκατάσταση και την υποστήριξη προς τον τελικό καταναλωτή.

Τομείς Προϊόντων:

– Ηλεκτρονικές κλειδαριές για κάθε τύπο πόρτας
– Πρόσβαση μέσω κινητού ή απομακρυσμένη διαχείριση κλειδαριών
– Αναβαθμίσεις υφιστάμενων ηλεκτρονικών κλειδαριών
– Πάνελ ενδείξεων κατάστασης δωματίων
– Εξοικονομητές ενέργειας
– Χρηματοκιβώτια
– Αυτοματισμοί και αισθητήρες για μετατροπή ξενοδοχείου σε Smart Hotel

Με περισσότερες από 1.000.000 ηλεκτρονικές κλειδαριές τοποθετημένες σε ξενοδοχεία της Ευρώπης, η Saimon Bros εξελίσσεται καθημερινά και αναγνωρίζεται ως βασικός προμηθευτής γνωστών ξενοδοχειακών αλυσίδων, όπως:

SANI RESORTS, IKOS RESORTS, GRECOTEL HOTELS & RESORTS, TUI SENSIMAR, SMART LINE HOTELS, MARIS MARE HOTELS

ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Στο τμήμα σχεδιασμού της εταιρίας αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό καλουπιών καθώς και την κατά παραγγελία σχεδιασμό και ανάπτυξη προϊόντων και εξαρτημάτων.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Το εργοστάσιο μας είναι πλήρως εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς!

Για να καλυθφθούν όλοι οι τομείς παραγωγής στην εταιρία έχουν δημιουργηθεί τα εξής τμήματα:

Τμήμα επεξεργασίας μετάλλου, τμήμα φινιρίσματος, τμήμα παραγωγής καλουπιών, τμήμα βαφής, τμήμα παραγωγής πλαστικών, τμήμα εκτύπωσης καρτών, τμήμα παραγωγής καλωδιώσεων, τμήμα συναρμολόγησης και προγραμματισμού ηλεκτρονικών και τμήμα συναρμολόγησης.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Στοχεύουμε στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Οι υπηρεσίες μας ξεκινούν από την remote υποστήριξη μέχρι την onsite, την εγκατάσταση προϊόντων καθώς και την παραγωγή λογισμικού.

ΓΡΑΦΕΙΑ

Η Saimon Bros εξασφαλίζει ένα σπουδαίο εργασιακό περιβάλλον
για κάθε εργαζόμενο της.

SERVICE

Η τεχνική υποστήριξη της Saimon Bros είναι πάντα δίπλα σας, προσπαθώντας να σας εξυπηρετεί για οποιοδήποτε τεχνικό σας πρόβλημα.

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην έκθεση του εργοστασίου στην ΒΙ.ΠΑ Λακκώματος Μακεδονίας, μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα της εταιρίας!

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας φροντίζει οι αποθήκες μας
να είναι πάντα οργανωμένες!

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ AΘΗΝΑΣ

To κατάστημα Ε-ternal στην Αθήνα βρίσκεται στην Λεωφόρο Ποσειδώνος 43 και άνοιξε τις πύλες του τη χρονιά του 2017 για να εξυπηρετεί όλη την Αττική και δυτική Ελλάδα.

Μενού